KÖPVILLKOR

 

Avant Display säljer produkter för skyltning- och exponering i butiker till återförsäljare världen över. För att få tillgång till våra rabatterade återförsäljarpriser ska man köpa en viss årlig kvantitet.


Betalningsvillkor och leverans

     Leveranstid inom EU är 1-6 dagar

     Låga fraktkostnader med våra kurirer

      Betalning kan göras genom faktura med 30 dagar kredit

Du hittar också våra villkor för betalning och leveransvillkor i kundvagnen.

 
Ångerrätt

Du har rätt att avbryta en order; denna makulering eller karenstid, är giltigt i 14 dagar.
För att utnyttja din ångerrätt måste det vara klart att du har ändrat dig. Ångerfristen börjar från den dag du fått varan eller en väsentlig del av de varor du beställt. Om beställningen är specialtillverkade varor, eller varor som har en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag beställningen gjordes

Du har ingen ångerrätt när det gäller:

     Specialtillverkade varor som vi normalt sett inte lagerhåller
    
     Priset har ändrats på finansmarknaden, såsom aktier (ändrade råvarupriser)
    
     Typ av varor som innebär att de inte fysiskt kan återlämnas i ursprungsskick.


Om en order annulleras:

Alla varor måste returneras i gott skick som när de togs emot. Varor får inte användas, endast noggrant undersökas. Ångerrätten är förlorad om varan skadas eller tappats bort på grund av slarv.

Garanti och service

Leverans
Leveranstiden anges i kundvagnen under respektive fraktsätt. Om en produkt har olika leveranstideranges det.

Icke uttagna varor
Om du väljer COD (postförskott) som önskad leveransmetod, kan dina varor kvarstå i fyra veckor. Varor som ej har hämtats inom denna tid returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera kostnaden för returfrakten plus en hanteringsavgift; Detta är förnärvarande 150 kronor.

Returer
Returer skickas på egen bekostnad om inte produkten är defekt eller om vi har packat fel vara. Returer ska skickas med kurirleverans. För utbyte betalar vi den nya transporten från oss till dig. När du återsänder produkter skicka dessa till oss med bud eller rekommenderat brev, inte genom vanlig post.

Återbetalning skyldighet
Om du utövar din ångerrätt, betalar vi tillbaka vad du betalat för varan snarast, allra senast inom 30 dagar från det att vi tagit emot varan. Du måste själv betala kostnaden när du skickar tillbaka varan. Vi betalar alltid kostnaden för att skicka de så kallade ersättningsprodukterna till kunden.